Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse wil kinderen als drug

Shownieuws

Amy Winehouse wil graag moeder worden. "Haar spruiten zullen haar nieuwe verslaving worden, want ze is gek op kinderen", vertelt haar vader aan de BBC.

Amy Winehouse kan niet wachten om moeder te worden. "Amy wil graag kinderen", vertelt haar vader Mitch aan de BBC. "Haar spruiten zullen haar nieuwe drugsverslaving worden, want ze is gek op kinderen."

Volgens Mitch is zijn met drank- en drugsverslavingen kampende dochter op de goede weg naar een gezonder leven. "Ze zit midden in een afkickprogramma en dat gaat erg goed", vertelt de Londense taxichauffeur.

Mitch en zijn vrouw Janis onthullen woensdag een wassen beeld van hun zingende dochter in Madame Tussauds in de Britse hoofdstad. "Het beeld lijkt sprekend op haar, ze is alleen niet meer zo mager", vindt haar vader. "Ik kan niet geloven hoe goed de tatoeages zijn nagemaakt. Ze zijn perfect."

De 24-jarige Winehouse gaat binnenkort beginnen aan een nieuw album, zo weet haar vader. "Ze moet nog twee of drie keer optreden en dan gaat ze aan de slag", zegt hij. "Ze heeft al een aantal liedjes klaarliggen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen