Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tiësto verlengt contract bij Radio 538

Shownieuws

Tiësto is nog zeker twee jaar op Radio 538 te horen. De dj, die sinds april vorig jaar Tiësto's Club Life presenteert, heeft zijn contract verlengd.

Tiësto is nog zeker twee jaar op Radio 538 te horen. De dj, die op de zender sinds april vorig jaar het programma Tiësto's Club Life presenteert, heeft zijn contract verlengd. Dat heeft het radiostation woensdag bekendgemaakt.

In zijn show draait Tiësto, die in maart niet voor het eerst werd uitgeroepen tot beste dj ter wereld, iedere vrijdagavond remixen van trance en techno. Ook laat de als Tijs Verwest geboren dj danceclassics horen en geeft hij luisteraars de ruimte een kwartier lang achter de draaitafel te kruipen en een mix te maken.

Tiësto is niet de enige dj die de bestbeluisterde zender van Nederland aan zich weet te binden. Tim Klijn en Dennis Ruyer zetten eerder deze maand hun krabbel onder een nieuw contract. In maart werd bekend dat Froukje de Both ook de komende jaren te beluisteren is op de zender. En in december verbonden Jens Timmermans, Barry Paf en Lindo Duvall zich voor langere tijd aan 538.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen