Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dries Roelvink ruziet met ex-manager

Shownieuws

Dries Roelvink is woest op zijn ex-manager Andre van Commenee. Die klapt in Prive uit de school over de blonde zanger. "Dat voelt als natrappen", zegt Roelvink.

Dries Roelvink is woest op zijn ex-manager Andre van Commenee. Die klapt woensdag in weekblad Prive uit de school over de blonde zanger. "Dat voelt als natrappen", reageerde Roelvink in het Radio 538-programma Evers Staat Op. "Ik heb hem gezegd dat ik hem nooit meer hoef te zien."

Het tweetal maakte een week geleden bekend in goede harmonie uit elkaar te gaan. Van Commenee hangt in Prive echter de vuile was buiten. Volgens hem had Dries weinig tijd voor zijn fans na afloop van een optreden, dacht hij meer aan zijn liefjes en zou hij zangles moeten nemen. Ook beschuldigt hij Roelvink ervan niet al zijn inkomsten aan de belasting op te geven, iets wat de zanger op de radio meteen ontkende.

De 49-jarige Roelvink heeft Van Commenee onmiddellijk gebeld na het lezen van het artikel en om opheldering gevraagd. "Volgens Andre is zijn hele verhaal door de journaliste uit zijn verband getrokken", zei de zanger hierover. Roelvink laat het hierbij. Juridische stappen tegen de man met wie hij vijf jaar samenwerkte blijven dan ook achterwege.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen