Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Morgan Freeman geopereerd

Shownieuws

Morgan Freeman is geopereerd. "Zenuwen zijn opnieuw aan elkaar gezet en de schade aan zijn arm en hand is gerepareerd", zo verklaart zijn woordvoerder.

(Novum/AP) - Morgan Freeman maakt het goed na een operatie aan zijn arm en hand. "Tijdens de vierenhalf uur durende ingreep werden zenuwen opnieuw aan elkaar gezet en werd schade aan zijn arm en hand gerepareerd", zo meldt zijn woordvoerder dinsdag in een verklaring aan het Amerikaanse tijdschrift People.

De familie van Freeman is op bezoek bij de 71-jarige acteur in het ziekenhuis in Memphis. "Hij loopt sinds vanmorgen weer rond en kijkt uit naar zijn ontslag uit het ziekenhuis binnen een paar dagen", vertelt de woordvoerder.

Freeman raakte zondag met een vriendin, de eigenares van het voertuig, in de staat Mississippi van de weg. Het door Freeman bestuurde voertuig sloeg meerdere malen over de kop op een donkere tweebaansweg en belandde in een greppel. Met een hydraulische schaar werd de acteur, die momenteel te zien is in 'The Dark Knight', uit de auto bevrijd om per helikopter naar een ziekenhuis 145 kilometer verderop te worden gebracht.

Een getuige vertelt in een plaatselijke krant hoe hij vanuit zijn huis zag hoe de auto over de kop sloeg. De man rende naar de plaats van het ongeluk, waar hij Freeman

onmiddellijk herkende. Volgens hem was de vrouw bij bewustzijn, maar was de acteur 'er niet helemaal bij'. Bij aankomst van de politie en ambulancediensten was Freeman helemaal helder.

Freeman heeft een groot aantal films op zijn naam staan, waaronder 'Driving Miss Daisy' en meer recentelijk 'The bucket list'. Voor zijn rol in 'Million dollar baby' won hij in 2005 een Oscar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen