Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BNN-dj op de scooter naar Rome

Shownieuws

Radio-dj Timur Perlin vertrekt voor BNN op de scooter naar Rome. Maandag vertrekt de 32-jarige presentator van Weg Met BNN richting het zuiden.

Radio-dj Timur Perlin vertrekt voor BNN op de scooter naar Rome. Maandag trekt de presentator van Weg Met BNN de stoute schoenen aan en vertrekt richting het zuiden.

In Weg Met BNN, waarvan ook een televisieversie bestaat, krijgen normaliter avontuurlijke reizigers de gelegenheid om bizarre belevenissen te delen met de luisteraars. Nu is het de beurt aan de 32-jarige presentator zelf om een bijzondere reis te maken.

Onder het motto 'Ben jij wel helemaal lekker' trekt Timur van camping naar camping. De scooterhoofdstad van de wereld Rome is zijn einddoel. "Ik heb er erg veel zin in, maar het wordt wel de raarste reis die ik ooit heb gemaakt", stelt hij in een verklaring van de jongerenomroep. "Het wordt lastig, maar ongetwijfeld wel een erg coole ervaring."

De belevenissen van de presentator zijn vanaf volgende week vier maandagen te horen op Radio 1. Het programma is voor de gelegenheid omgedoopt in 'Weg met BNN, op de scooter naar Rome'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen