Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wolter Kroes deinst niet terug voor poepluiers

Shownieuws

Wolter Kroes draait zijn hand niet om voor de poepluiers van zijn zoon Thomas. "Vroeger had ik nog weinig geduld voor het verschonen van luiers", vertelt hij.

Wolter Kroes draait zijn hand niet meer om voor een vieze luier. "Vroeger had ik nog heel weinig geduld voor het verschonen van luiers", vertelt de zanger aan Novum Nieuws. "Laatst werd ik voor het blok gezet. Tess was even boodschapjes doen en toen begon het opeens een bak te stinken in huis. Dat kon alleen maar Thomas zijn. Ik heb me er dus maar weer eens aan gewaagd en eigenlijk ging het weer vanzelf."

De 39-jarige Kroes is 'supergelukkig' met zijn vier weken oude zoon. "Het gaat erg goed. Ik heb er wel een paar rimpels bij van de lange nachten", lacht hij. "De eerste paar weken was Thomas echt vijf keer per nacht wakker, maar nu gaat het fantastisch." Kroes heeft al twee kinderen uit een eerder huwelijk, dochter Pamela en zoon Wolter junior. Zijn vrouw Tessa kreeg eerder twee dochters, Summer en Sue.

Eerder dit jaar vertelde Kroes dat hij van plan was om zich te laten steriliseren na de geboorte van Thomas. "Ik heb nog geen filet americain gemaakt van wat daar beneden bij me zit, dat moet ik nog laten doen", lacht de 'Viva Hollandia'-zanger. "Tess heeft net een waanzinnige bevalling achter de rug met een keizersnee en dat heb ik dus van heel dichtbij meegemaakt. Dan zou een sterilisatie geen moeite meer moeten kosten. Maar ik schijt in mijn broek, ik vind het hélemaal niks."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen