Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Londense expositie Viktor en Rolf drukbezocht

Shownieuws

De tentoonstelling van Viktor en Rolf in Londen heeft de aandacht getrokken van beroemdheden. Onder de bezoekers bevonden zich Kelly Osbourne en Mischa Barton.

De overzichtstentoonstelling van Viktor en Rolf in Londen heeft de aandacht getrokken van Britse beroemdheden. Onder de bezoekers van 'The house of Viktor & Rolf' in de Barbican Art Gallery bevonden zich Kelly Osbourne en Mischa Barton. "Het zijn geweldige ontwerpers", zei laatstgenoemde woensdag in RTL Boulevard.

Viktor en Rolf zijn trots op de tentoonstelling. "Het mooie is dat alles bij elkaar komt", vertelde Rolf. "Niet alleen de kleding maar ook het idee erachter." Er staan 54 poppen tentoongesteld in antiek Franse stijl. Hierop presenteren de ontwerpers topstukken van de laatste vijftien jaar.

De twee hebben in al die tijd weleens onenigheid gehad, geven ze toe. Maar dit mag de pret niet drukken. "Bij conflicten praten we gewoon tot er overeenstemming bereikt is", stelde Viktor.

Kelly Osbourne is grote fan van het Nederlandse modeduo. "Het is geweldig om iets te zien wat iedereen kan dragen", zei de dochter van Ozzy. "Ik kwam ze net tegen en ze wisten gewoon wie ik was", voegde ze er lachend aan toe.

Prinses Mabel heeft de tentoonstelling ook bezocht. Zij draagt vaak creaties van het duo. Zo was haar trouwjurk ontworpen door Viktor en Rolf.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen