Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jort laat zich uit over vrijgezellenstatus

Shownieuws

Jort Kelder heeft gemengde gevoelens bij zijn titel van meest begeerde vrijgezel. "Of ik er blij mee ben, die nummer 1 positie?" vraagt hij zich af.

Jort Kelder heeft gemengde gevoelens bij zijn kersverse titel van meest begeerde vrijgezel van Nederland. "Of ik er blij mee ben, die nummer 1 positie die goudgraversglossy Jackie mij als verondersteld bachelor toekent", vraagt de presentator zich af in zijn weblog. Hij laat andermaal in het midden of hij en Georgina Verbaan uit elkaar zijn.

Kelder kreeg zijn titel woensdag toegekend door modetijdschrift Jackie. Op zijn weblog laat hij weten geen behoefte te hebben aan een vrijgezellenstatus. "Voorts: even geen behoefte aan een vrouw in de war", stelt hij.

Toch voegt hij een omschrijving van zijn droomvrouw toe. "Doe mij een ondeugdzame tiener, of liever nog: een rijpe dame die haar duiten wil stallen bij deze 'levensgenieter', golf/jeu de boules, gesprek op niveau (liever bordeaux dan cote du rhone), om samen lange wandeling en quality time te genieten in jachtig bestaan vol uitdagingen", loopt de presentator leeg.

Het is onduidelijk of Kelder op dit moment een relatie heeft. Onlangs is hij publiekelijk bedrogen door zijn vriendin Georgina Verbaan. Over de status van de relatie laten beiden niets los.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen