Kies je favoriete radiostation

Dossiers

George Michael kijkt uit naar rustig leven

Shownieuws

George Michael kijkt uit naar een leven buiten de spotlights. Vorige week maakte de 45-jarige popster bekend dat hij niet meer op het podium gaat staan.

(Novum/AP) - George Michael kan niet wachten op een leven buiten de spotlights. Vorige week maakte de 45-jarige popster bekend dat hij stopt met optreden. "Als ik een rustiger leven leid, kan ik ook creatiever zijn", stelde de zanger dinsdag na afloop van zijn concert in San Diego.

De hysterische media-aandacht voor sterren maakt het leven als popster voor George Michael onaantrekkelijk. Het verlangen naar een rustig leven overheerst dan ook. "Naast muziek maken zijn er ook veel andere dingen die ik leuk vind om te doen", zei het popicoon. "Ik ga me op die andere interesses richten."

Toch sluit de zanger een comeback niet uit. "Voor hetzelfde geld smeek ik jullie over vijf jaar om mij te vergeven." De zanger geeft op 24 en 25 augustus onder de noemer 'The final two' zijn twee laatste concerten. De optredens in Londen vormen de afsluiting van een twee jaar durende tournee ter ere van zijn 25-jarig jubileum als artiest. Tijdens deze toer hebben ruim 1,3 miljoen fans hem gezien.

Michael werd bekend als de helft van het popduo Wham!, waarmee hij hits scoorde als 'Wake me up before you go go' en 'Last christmas'. Solo oogstte hij succes met onder meer 'Faith', 'I want your sex' en 'Jesus to a child'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen