Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Plasterk interviewt Van den Ende in homoglossy

Shownieuws

Minister Ronald Plasterk heeft een interview gedaan met Joop van den Ende. Het vraaggesprek verschijnt in de homoglossy die Plasterk maakt voor de Gay Krant.

Minister Ronald Plasterk heeft een interview gedaan met Joop van den Ende. Het vraaggesprek van de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap met de mediamagnaat verschijnt in de speciale homoglossy die Plasterk maakt voor de Gay Krant, zo vertelt hoofdredacteur Henk Krol aan Novum Nieuws.

Van den Ende was ogenblikkelijk enthousiast over de wens van Plasterk om een interview met hem te doen. "Het is één van de opmerkelijkste interviews in het blad geworden", vindt Krol. De 51-jarige Plasterk is volgens de hoofdredacteur een 'perfecte hoofdredacteur'. "Hij belt de redactieleden iedere dag een paar keer om hen ergens aan te herinneren."

Op 16 augustus verschijnt het zeshonderdste nummer van de Gay Krant met de homoglossy van Plasterk. Ook Albert Verlinde en de Amsterdamse travestiet Dolly Bellefleur hebben voor het jubileumnummer een speciale glossy gevuld met artikelen en interviews. "Het leuke is dat het drie totaal verschillende glossy's gaan worden", zegt de 58-jarige Krol. "Ik loop elke dag langs de muur waar het blad langzaam groeit en geloof me: ik sta te glimmen van trots. Dit wordt heel bijzonder."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen