Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Succesvolle EliZe gaat drukke tijden tegemoet

Shownieuws

EliZe weet niet zeker of ze al haar werkzaamheden kan combineren. Ze heeft presentatieklussen en haar zangcarrière in het buitenland zit ook in de lift.

EliZe weet niet zeker of ze al haar werkzaamheden kan combineren. De presentatrice van het programma 'So you think you can dance' zit met haar buitenlandse zangcarrière ook in de lift. Ze bereikte een eerste positie in Bulgarije, waar ze binnenkort mag optreden. "Nu alleen nog hopen dat het lukt in combinatie met de opnamen voor RTL 5...", stelt ze wat angstig op haar Hyves-pagina.

Ondanks de drukte amuseert de 26-jarige EliZe zich goed. Het presenteren voor RTL vindt de zangeres erg leuk. "De auditiedagen waren in Amsterdam en Rotterdam en zijn al helemaal opgenomen", vertelt ze. "Het ging goed en was erg leuk om te doen."

Op haar nummer 1-hit in Bulgarije is de Nederlandse zangeres erg trots. "Dat is natuurlijk een groot compliment." Om de fans daar tevreden te stellen reist de brunette in september af naar de hoofdstad Sofia. "Ik ben er eerder geweest en dat was zo verschrikkelijk gaaf. Ik kijk er dus echt naar uit."

Naast deze werkzaamheden heeft EliZe ook nog tijd voor de opnamen van een nieuwe clip. "Wat daarin gaat gebeuren ga ik nog niet verklappen, maar het wordt erg tof."

Elise van der Horst, zoals EliZe echt heet, combineerde vorig jaar haar zangcarrière ook al met een presentatieklus. Toen werkte zij voor het muziekprogramma KiDs ToP 20 op de kinderzender Jetix.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen