Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jordan in Los Angeles voor borstverkleining

Shownieuws

Jordan is maandag in Los Angeles gearriveerd. Volgens The Daily Mail zal ze daar haar borsten opnieuw laten verkleinen. Een eerdere poging was deels mislukt.

Jordan is maandag in Los Angeles gearriveerd. Volgens The Daily Mail, die foto's van haar aankomst op het vliegveld heeft gepubliceerd, zal ze daar haar borsten opnieuw laten verkleinen.

Op de Engelse tv verklapte het model in maart al dat ze deze zomer weer onder het mes moest, omdat een eerste verkleiningspoging afgelopen december slechts ten dele geslaagd was. Nu lijkt het dan zover.

De eerdere operatie, een kerstcadeautje van haar man Peter André, vond ook in Los Angeles plaats. Toen werd Jordans G-cup 'slechts' gereduceerd naar een F-cup, terwijl ze een C-cup wil.

Jordan verdiende miljoenen met haar beroemde borsten. Ze onderging drie operaties om ze te vergroten. In totaal gaat het model nu voor de vijfde maal onder het mes voor haar handelsmerk. In een eerder interview zei de brunette dat ze de ingreep zou ondergaan om 'het gevecht tegen de zwaartekracht te kunnen winnen'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen