Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Christian Bale gearresteerd voor mishandeling

Shownieuws

Christian Bale is gearresteerd op verdenking van mishandeling. De acteur, die Batman speelt in de blockbuster 'The Dark Knight', zit momenteel achter tralies.

Christian Bale is gearresteerd op verdenking van mishandeling. De acteur, die Batman speelt in de blockbuster 'The Dark Knight', zit momenteel achter de tralies. Dat heeft een woordvoerder van de politie in Londen gezegd tegen BBC News.

Volgens een eerder bericht van de krant The Sun ging Bale zondag zijn moeder en zus te lijf in zijn kamer in het Londense hotel Dorchester, waarna zij aangifte deden.

De 34-jarige filmster was in Londen voor de Europese première van 'The Dark Knight', die maandag plaatsvond. Bale heeft die première bijgewoond, maar heeft zich later op afspraak op het politiebureau gemeld en werd daar gearresteerd. "Hij blijft voorlopig in hechtenis", meldt de politiewoordvoerder.

Bale kroop voor 'The Dark Knight' voor de tweede keer in de huid van de duistere superheld Batman. In 2005 was hij al te zien in 'Batman begins'. Eerder speelde hij in films als 'American psycho' en 'The new world'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen