Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Terror Jaap' vindt 'paleis' dankzij Vlemmix

Shownieuws

'King' Jaap Amesz heeft zijn paleis gevonden. "Johan Vlemmix stelt kosteloos zijn Paleis Soestdijk 2 ter beschikking voor opnamen van mijn show", vertelt hij.

Jaap Amesz heeft zijn felbegeerde paleis gevonden. "Johan Vlemmix stelt kosteloos zijn Paleis Soestdijk II ter beschikking voor de opnamen van mijn show", schrijft de Gouden Kooi-winnaar op zijn weblog. "Ook zal Johan te gast zijn in een van mijn uitzendingen. Onwijs gaaf!"

Maandag werd bekend dat 'King Jaap', zoals hij zich ook wel noemt, op zoek is naar woonruimte die past bij zijn nieuwe status als miljonair. Hij gaf zich op voor een Radio 538-actie waarmee je woonruimte kunt winnen in het kasteel van het failliete Land van Ooit. Stacaravanbewoner Amesz hoopt kasteelheer te worden en wil vanuit het paleis zijn talkshow presenteren.

Dankzij Vlemmix hoeft Jaap niet op de uitslag van de Radio 538-actie te wachten om te beginnen met de voorbereidingen van zijn eigen praatprogramma. "Johan en ik hebben een verleden samen", meldt de gezette Gouden Kooi-winnaar. "Tijdens de Gouden Kooi kwam Johan carnaval vieren met een grote groep feestgangers om de miljonairs te vermaken. Het ging echter gruwelijk mis. Een stel dronken miljonairs smeet Johan het zwembad in, terwijl hij niet kon zwemmen. Met gevaar voor eigen leven stortte ik al mijn overgewicht in het water om Johan te redden. Zo zie je maar weer: wie goed doet, goed ontmoet."

Paleis Soestdijk II ligt in Eindhoven en is door Vlemmix gebouwd als replica van Paleis Soestdijk. Het pand bestaat uit diverse ruimtes, waaronder een disco, een expositieruimte en een bar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen