Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zwangere Rebecca Romijn verlangt naar ijs

Shownieuws

Rebecca Romijn kan haar verlangen naar ijs sinds haar zwangerschap niet onderdrukken. Dat vertelt haar man O'Connell. "Heel veel ijs. En niet één bepaald merk."

Rebecca Romijn kan haar verlangen naar ijs sinds haar zwangerschap niet onderdrukken. Dat vertelde haar man en vader van de ongeboren tweeling Jerry O'Connell in het televisieprogramma Access Hollywood. "Heel veel ijs. En niet van één bepaald merk, maar verschillende." O'Connell vindt het niet erg om ijs te gaan halen. "Dat is het enige dat je echt kunt doen als man, eten halen."

Dat de 35-jarige Romijn zwanger is van een tweeling, stemt O'Connell gelukkig. Het is 'erg spannend'. Waarschijnlijk zit het in zijn genen. "Aan de kant van mijn vader zijn al twee tweelingen."

Romijn bevestigde vorige week dat ze zwanger is. Ze moet in de winter bevallen. Het blonde oud-model en O'Connell gaven elkaar in de zomer van vorig jaar het jawoord. Romijn is sinds vorig jaar te zien in de populaire televisieserie Ugly Betty. Ook speelde ze in de 'X-men'-trilogie. De 34-jarige O'Connell was te zien in films als 'Scream 2' en 'Body shots'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen