Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Ron Wood ontvangt minnares in afkickkliniek'

Shownieuws

Ron Wood heeft nog steeds contact met zijn piepjonge minnares. Hij heeft een hotelkamer voor de 20-jarige geboekt vlak bij zijn afkickkliniek, zo meldt The Sun.

Ron Wood heeft een manier gevonden om zijn piepjonge Russische minnares te blijven zien terwijl hij in een afkickkliniek wordt behandeld wegens een alcoholverslaving. De 61-jarige gitarist van de Rolling Stones heeft in de buurt van de kliniek een hotelkamer geboekt voor de 20-jarige cocktailserveerster, zo meldt de Britse krant The Sun.

Zondag zou Ekaterina Ivanova haar vriend in de instelling hebben bezocht en zou ze ook kennis hebben gemaakt met de medepatiënten van Wood. "Ekaterina en Ronnie konden niet van elkaar afblijven", verklapt een bron. "Ze hielden elkaars handen vast en Ronnie stelde haar voor als zijn vriendinnetje Kat."

Even later zouden de twee zich hebben teruggetrokken in de bibliotheek van de kliniek waar Wood sinds vier weken verblijft. Na twee uur verliet de blondine naar verluidt de kliniek in een gereedstaande auto met chauffeur.

Vorige maand meldden Britse media dat Wood zijn vrouw Jo, met wie hij al 23 jaar getrouwd is, zou hebben verlaten voor de jonge Russin. Wood zou zich hebben laten opnemen in de afkickkliniek in een poging zijn huwelijk met de moeder van zijn kinderen te redden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen