Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan hoeft nog geen Emmy Award

Shownieuws

Lindsay Lohan hoeft geen Emmy Award voor haar gastrolletje in Ugly Betty. De actrice wacht liever op het nieuwe seizoen, waarin ze een grotere rol heeft.

Lindsay Lohan hoeft geen nominatie voor een Emmy Award voor haar gastrolletje in de serie Ugly Betty. De 21-jarige actrice wacht liever tot het nieuwe seizoen van de komedieserie, waarin ze een grotere rol heeft. Dat vertelt haar woordvoerder in de Los Angeles Times.

Jaarlijks wordt ook een Emmy Award uitgereikt aan de beste acteur en actrice in een gastrol. Zo dingen Britney Spears ('How I met your mother') en Mary-Kate Olsen (Weeds) mee naar een plekje op de nominatielijst, naast 39 anderen. Acteurs kunnen het van tevoren aangeven als ze uitgesloten willen worden van een nominatie, bijvoorbeeld omdat ze hun rol te klein vonden.

In de slotaflevering van het tweede seizoen van Ugly Betty was Lohan te zien als een softbalgenootje van titelheld Betty. De hoofdrolspeelster wordt bij Lohan in het team gevraagd en vervolgens gebruikt als menselijk schild tegen alle rondvliegende ballen.

Grey's Anatomy-actrice Katherine Heigl zit ook niet te wachten op een nominatie voor de televisieprijs. Ze heeft naar eigen zeggen geen prijzenswaardig acteerwerk kunnen afleveren. Voor haar rol als arts Izzie Stevens won Heigl vorig jaar een Emmy als beste vrouwelijke bijrol in een serie.

De nominaties voor de Emmy Awards worden 17 juli bekendgemaakt en de uitreiking volgt op 21 september.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen