Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zangeres Duffy in tranen door Johnny Rotten

Shownieuws

Duffy is huilend vertrokken bij de Mojo Honours Awards in Londen. De zangeres was geschrokken van een verbale uithaal van Johnny Rotten van de Sex Pistols.

Duffy is dinsdagavond huilend vertrokken bij de Mojo Honours Awards in Londen. De 23-jarige zangeres schrok zo erg van een verbale uithaal van Johnny Rotten, voorman van de punkband Sex Pistols, dat ze haar tranen niet meer kon bedwingen. Dat heeft een bron gezegd tegen de Britse krant The Sun.

De zangeres, bekend van haar hit 'Mercy', wilde zich naar verluidt voorstellen aan de 52-jarige punker door hem onverwacht van achteren te knuffelen terwijl hij in gesprek was met een journalist. Maar daar was de rockster niet van gediend, bleek uit zijn reactie. "Doe zoiets nooit bij mij", zou hij tegen de jonge blondine hebben geschreeuwd.

De zangeres uit Wales schrok volgens de bron zo van de heftige reactie van Johnny Rotten, die eigenlijk John Lydon heet, dat ze het feest in tranen verliet. Eerder op de avond had ze daar nog een Mojo Award ontvangen voor beste single.

Lydon, die werd beloond met een Mojo Icon Award, houdt met de actie zijn reputatie hoog. Hij staat bekend als een opvliegend type. De zanger werd twee weken geleden nog aangeklaagd voor mishandeling in de Verenigde Staten. Hij zou een medewerkster van de televisieshow 'Bodog battle of the bands' hebben geslagen en uitgescholden. Rotten was begin vorig jaar jurylid bij de Amerikaanse talentenshow en de vrouw was aangesteld om hem te begeleiden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen