Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gewonde Morgan Freeman maakt het goed

Shownieuws

Morgan Freeman, die zondag gewond raakte bij een verkeersongeluk, maakt het naar omstandigheden goed. De acteur heeft een gebroken arm en elleboog.

(Novum/AP) - Morgan Freeman, die zondag gewond raakte tijdens een verkeersongeluk, maakt het naar omstandigheden goed. De acteur heeft een gebroken arm, gebroken elleboog en lichte verwondingen aan zijn schouder, maar voelt zich goed. Dat heeft een woordvoerder van de Oscarwinnaar laten weten.

De 71-jarige acteur raakte zondag met een vriendin, de eigenares van het voertuig, in de staat Mississippi van de weg. Het door Freeman bestuurde voertuig sloeg meerdere malen over de kop op de donkere tweebaansweg en belandde in een greppel. Met een hydraulische schaar werd de acteur, die momenteel te zien is in 'The Dark Knight', uit de auto bevrijd om per helikopter naar een ziekenhuis 145 kilometer verderop te worden gebracht.

Meteen na het ongeluk was Freeman bij bewustzijn en maakte hij grapjes tegen de hulpverleners en omstanders. Volgens een politiewoordvoerder droegen beide passagiers een gordel en waren er geen aanwijzingen voor alcohol- of drugsgebruik. Mogelijk is de acteur achter het stuur in slaap gevallen. Hoe het met zijn passagier is, is nog niet duidelijk.

Freeman heeft een groot aantal films op zijn naam staan, waaronder 'Driving Miss Daisy' en meer recentelijk 'The bucket list'. Voor zijn rol in 'Million dollar baby' won hij in 2005 een Oscar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen