Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jort Kelder verkozen tot meest begeerde vrijgezel

Shownieuws

Jort Kelder is door Jackie uitgeroepen tot de meest begeerde vrijgezel. Dat de presentator mogelijk geen vrijgezel is, deerde de redactie van Jackie niet.

Jort Kelder is door modeblad Jackie uitgeroepen tot de meest begeerde vrijgezel van Nederland. Dat de presentator mogelijk helemaal geen vrijgezel is, deerde de redactie van Jackie niet. "We nemen het risico", wordt in een verklaring gesteld.

De oud-hoofdredacteur van zakenblad Quote werd eerder dit jaar bedrogen door zijn vriendin Georgina Verbaan. Hij heeft sindsdien niet duidelijk gemaakt of hij haar vergeven heeft.

De redactie van Jackie stelde de Bachelor List samen op basis van de criteria 'succesvol, slim en sexy'. "Wij zijn erg blij met de aanwezigheid van onze knuffelkakker extraordinair. Hij is afschuwelijk onderhoudend, gevat en intelligent", wordt Kelder lof toegezwaaid.

Kelder wordt op de voet gevolg door polospeler Alexander van Andel en mededirecteur van Hyves Raymond Spanjar. Ook Chris Zegers, de zoons van Ron Brandsteder, Dennis Storm en Johnny de Mol laten vrouwenharten volgens Jackie sneller kloppen.

Vorig jaar werd de lijst aangevoerd door dj en producer Don Diablo. Ook dit jaar is hij terug te vinden op de Bachelor List, maar is bij de Jackie-redactie iets in populariteit gedaald.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen