Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Morgan Freeman gewond bij verkeersongeluk

Shownieuws

Morgan Freeman is zondagavond laat ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeluk in de Amerikaanse staat Mississippi. Hij ligt in Memphis in het ziekenhuis.

(Novum/AP) - Morgan Freeman is zondagavond laat ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeluk in de Amerikaanse staat Mississippi. Het ongeval gebeurde in de buurt van het huis dat hij en zijn vrouw daar bezitten. De Amerikaanse acteur ligt in Memphis in het ziekenhuis.

De politie bevestigde dat de 71-jarige acteur kort voor middernacht bij een ongeluk betrokken was. Een woordvoerder zei dat de eigenaresse van de auto met hem meereed. Hoe zij eraan toe was werd niet gezegd. De politie zei geen aanwijzingen te hebben dat er sprake was van alcohol- of drugsgebruik.

Een medewerker van een lokale krant die vlak na het ongeval ter plaatse aankwam, zei dat de auto van Freeman waarschijnlijk van de snelweg was geschoten en door de lucht gevlogen alvorens in een greppel te landen. Freeman moest met een hydraulische schaar uit de auto worden bevrijd, zei hij. De acteur was op dat moment bij bewustzijn en maakte grapjes met hulpverleners.

Freeman speelde in tal van films, waaronder 'Driving Miss Daisy' en recent 'The Dark Knight' en 'The bucket list'. Voor zijn rol in 'Million dollar baby' won hij een Oscar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen