Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zwangere Froukje de Both voelt niets voor pufklas

Shownieuws

Froukje de Both is niet te porren voor zwangerschapsgymnastiek. "Dat is niks voor mij", vindt de presentatrice. "Ik zit zelf te denken aan haptonomie."

Froukje de Both is niet te porren voor zwangerschapsgymnastiek. "Dat is niks voor mij", vindt ze. "Ik vind het hartstikke leuk om verhalen van andere zwangere vrouwen te horen, maar ik zie mezelf niet met z'n allen in zo'n pufklasje zitten. Ik zit zelf te denken aan haptonomie. Ik heb van vriendinnen gehoord dat dat heel fijn is."

De 36-jarige presentatrice is inmiddels 22 weken zwanger van haar eerste kindje en voelt zich 'heel energiek'. Vader is de negen jaar jongere Jeroen te Rehorst, die beter bekend is als dj Dekky. Hij kan volgens zijn vriendin niet wachten om zijn eerstgeborene in de armen te sluiten. "Dat is zo schattig", vertelt ze. "Hij praat af en toe tegen mijn buik en dan word ik extra verliefd op hem. Dat vind ik heel ontroerend. Het is echt een avontuur wat we met zijn tweeën beleven op het moment."

De blondine weet sinds kort of de baby een jongetje of een meisje is, maar wil dat niet aan de grote klok hangen. "Als iemand ziet wat voor kleur kleertjes ik koop, dan is dat geen drama, maar we proberen het voor nu nog even voor onszelf te houden." Goede vriend Gordon lijkt al te weten wat Froukje krijgt. "Ze heeft net zo'n buikje als ik", lacht hij. "Het wordt een jongetje...denk ik, omdat ze het in een punt draagt."

Froukje is nog niet helemaal losgegaan met het kopen van spulletjes voor de babykamer. "We zijn van de week gaan kijken voor een babykamer en we hebben ook wat dingetjes besteld, maar dat was eigenlijk voor het eerst. Ik moet zeggen dat het nog heel raar voelt om iets te kopen voor je kind. Dat vind ik nog heel onwerkelijk. Het begint langzaam steeds meer vorm te krijgen, maar waarschijnlijk voel je dat pas echt als het kindje is geboren."

Voorlopig heeft De Both weinig tijd om in alle rust van haar zwangerschap te genieten. "We gaan nog een heel seizoen TV Makelaar opnemen", vertelt ze. "Daar begin ik volgende week mee en Radio 538 loopt ook gewoon door. Ik ga door totdat ik echt niet meer kan en als een pinguïn door het beeld schuif."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen