Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jonas Brothers treden op tijdens MTV Awards

Shownieuws

De Jonas Brothers geven in september een optreden tijdens de Video Music Awards. Het is de eerste keer dat de broertjes op het MTV-evenement verschijnen.

(Novum/AP) - De tieners van de Jonas Brothers geven in september een optreden tijdens de Video Music Awards in Los Angeles. Het is de eerste keer dat de broertjes, die vorig jaar doorbraken met hun titelloze tweede album, op het MTV-evenement verschijnen.

Kevin, Joe en Nick laten weten zeer vereerd te zijn dat ze gevraagd zijn voor de awardshow. "Dit is een geweldige kans. We keken in onze jeugd altijd naar alle geweldige en memorabele optredens tijdens de MTV Awards. Het is een hele eer deel uit te maken van iets dat zo groots is." Vorig jaar maakte Britney Spears tijdens het prijzengala haar comeback na een roerige periode. Achteraf was er veel kritiek op de show van de popdiva.

De VMA's vinden op 7 september plaats in de Paramount Pictures Studios. Via de website van de awardshow kunnen muziekliefhebbers stemmen op hun favoriete artiesten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen