Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Aangifte tegen Christian Bale om mishandeling'

Shownieuws

De moeder en zus van Christian Bale hebben volgens The Sun aangifte van mishandeling gedaan. De Batman-acteur zou de vrouwen in een hotel te lijf zijn gegaan.

De moeder en zus van Christian Bale hebben aangifte van mishandeling gedaan tegen de acteur. Dat beweert de Britse boulevardkrant The Sun dinsdag. De Batman-acteur zou de vrouwen zondag in een hotel in Londen te lijf zijn gegaan. Wat er precies is voorgevallen, wordt niet uit de doeken gedaan.

De politie zou echter hebben besloten de acteur nog niet te ondervragen over het incident om hem de mogelijkheid te geven maandag de Londense première van zijn nieuwste film 'The Dark Knight' bij te wonen. In de film kruipt de 34-jarige Bale voor de tweede keer in de huid van Batman. Volgens The Sun moet de acteur echter in de loop van dinsdag naar het bureau komen om zijn kant van het verhaal te vertellen.

De Londense politie kon wel tegenover The Sun bevestigen dat er aangifte was gedaan van mishandeling in een hotel op zondag, maar wilde geen namen vrijgeven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen