Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Ryan gedenkt moeder met tattoo

Shownieuws

Kate Ryan heeft een tatoeage laten zetten op haar ringvinger om haar overleden moeder te eren. De zangeres scoort momenteel een dikke hit met 'Ella elle l'a'.

Kate Ryan heeft een tatoeage op haar ringvinger laten zetten als eerbetoon aan haar moeder. "Zij is een paar jaar geleden gestorven en ik wilde iets van haar laten tatoeëeren", vertelt ze aan Novum Nieuws. "Ik heb nu 'mom' op mijn ringvinger, zodat deze te zien is als ik de microfoon vasthoud." De zangeres heeft momenteel een hit met 'Ella elle l'a'.

Katrien Verbeeck, zoals de echte naam van de Vlaamse artieste luidt, is druk doende haar nieuwe single te promoten. "Ik doe veel optredens en ik zou wel aan dat vele reizen kunnen wennen. Maar laat mij maar dicht bij mijn oma, mijn broer en mijn pa zijn", zegt ze. "Ik laat nu ook de was doen door mijn oma, omdat ik keiweinig tijd heb. Ik ben constant onderweg."

Toch is de zangeres dankbaar voor het succes. "Ik sta op veel plaatsen op nummer een en ik denk dat ik het zelf nog niet zo goed besef", klinkt het. "Mijn familie spreekt mij er constant op aan als er iets in de krant staat. Zelfs voordat ik het soms weet. Ik had nooit kunnen dromen dat het allemaal zo snel zou gaan."

Kate loopt alweer een poosje mee en scoorde eerder hits met 'Voyage voyage', 'Désenchantée' en 'Scream for more'. De zangeres vertegenwoordigde België tijdens het Eurovisie Songfestival van twee jaar geleden. Tijdens de voorrondes in haar thuisland overtroefde ze Belle Perez en La Sakhra, maar tijdens de halve finale in Athene strandde ze met het nummer 'Je t'adore'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen