Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jonas Brothers scoren tijdens Teen Choice Awards

Shownieuws

De Jonas Brothers hebben zondag zes awards in ontvangst mogen nemen tijdens de jaarlijkse Teen Choice Awards in Hollywood.

(Novum/AP) - De Jonas Brothers hebben zondag zes awards in ontvangst mogen nemen tijdens de jaarlijkse Teen Choice Awards in Hollywood. Ruim dertig miljoen tieners hadden via de website van de awardshow hun stem uitgebracht.

De bandleden, die tijdens de awardshow in een tuig gehuld over het publiek werden gehesen, kregen de prijzen voor onder meer beste doorbraak en beste single. De awards werden vormgegeven als surfplanken.

Gossip Girl sleepte eveneens zes awards binnen. De televisieserie, die in Nederland wordt uitgezonden door Net 5, kreeg een award in de categorie beste tv-drama. Ed Westwick, die de rol van Chuck Bass vertolkt, werd bekroond als de beste tv-schurk.

Andere prijswinnaars waren acteur Will Smith, r&b-zanger Chris Brown en actrice Lauren Conrad. Voetballer David Beckham won de award voor beste mannelijke atleet. Beckhams jongste zoon Cruz (3) toonde op het podium spontaan zijn breakdancetalent. "Hij is mee geweest op tournee met de Spice Girls", vertelde Beckham na afloop. "Hij heeft wat pasjes van hen geleerd."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen