Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pitt en Jolie met tweeling op tijdschriftcovers

Shownieuws

Angelina Jolie en Brad Pitt tonen hun pasgeboren tweeling op de covers van de tijdschriften People en Hello! De opbrengst gaat naar het goede doel.

Angelina Jolie en Brad Pitt tonen hun pasgeboren zoon Knox Leon en dochter Vivienne Marcheline op de covers van de Amerikaanse tijdschriften People en Hello! Magazine. Het acteurskoppel verklaarde eerder de miljoenen die zij voor de foto's krijgen aan een goed doel te schenken.

De maandag verschenen tijdschriften plaatsten elk een andere foto van Pitt, Jolie en de twee kleintjes op de voorkant. De tweeling kwam op 12 juli ter wereld in de Franse badplaats Nice.

De 33-jarige Jolie en de elf jaar oudere Pitt genieten intens van hun vijfde en zesde kind, vertelden ze aan People en Hello. Eerder kregen ze dochtertje Shiloh (2) en adopteerden ze Maddox (6), Pax (4) en Zahara (3). "Het is een chaos, maar we kunnen er goed mee omgaan en we hebben een fantastische tijd", zegt Jolie, die met haar gezin in de Franse Provence verblijft.

De broers en zusjes van Knox en Vivienne helpen hun ouders graag een handje met de baby's. "Shiloh en Z helpen kleertjes uitzoeken voor de tweeling en helpen met luiers verschonen", vertelt hun moeder. "Het is zo schattig, het zijn net kleine moedertjes."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen