Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Openhartige Hogan baalt van scheiding

Shownieuws

Hulk Hogan mag dan wel in een scheiding verwikkeld zijn, als het aan hem ligt blijft Linda Bollea na 24 jaar huwelijk bij hem. "Hoe raar dat ook mag klinken."

Hulk Hogan mag dan wel in een nare scheiding verwikkeld zijn, als het aan hem ligt blijft Linda Bollea na 24 jaar huwelijk bij hem. "Hoe raar dat ook mag klinken, het liefst was ik nog met haar samen", vertelt hij tegen het MSNBC-programma Access Hollywood.

De 48-jarige Linda vroeg de scheidingspapieren in november aan, tot grote verbazing van de professionele worstelaar, hoewel er al tien jaar problemen waren. Bij Hogan, wiens echte naam Terry Gene Bollea luidt, heeft het idee postgevat dat zij op zijn geld uit is. "Ze speelt het spel heel vuil", vertelde hij eerder tegen Us Weekly. "Ik heb nog nooit iemand meegemaakt in mijn sport die het zo speelt. Ik heb het haar blijkbaar goed geleerd."

Linda's advocaat heeft aan verschillende tijdschriften laten weten dat het oorlog is, vertelt de 54-jarige 'American Gladiator' in het programma. voor Hogan kwam het als een verrassing dat Linda plotseling liet weten niet meer van hem te houden en hem nooit meer te willen zien.

De scheiding met zijn vrouw is niet het enige wat Hulk overkomt. Zijn 18-jarige zoon zit achter de tralies omdat hij een ongeluk veroorzaakte met zijn beste vriend John Graziano naast hem. Nick Bollea moet nog zes maanden cel uitzitten en zijn maat heeft de rest van zijn leven medische hulp nodig.

Linda houdt er volgens haar ex ook een relatie op na met een 19-jarige man, die in zijn huis zou leven en zijn gymzaal en auto's zou gebruiken. Hogan heeft het daar erg moeilijk mee.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen