Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Guy Ritchie niet bij vertoning documentaire Madonna

Shownieuws

Guy Ritchie was niet aanwezig tijdens 'I am because we are'. De documentaire is gemaakt door zijn vrouw Madonna en komt op 4 december uit in Nederland.

Guy Ritchie was zaterdag nergens te bekennen tijdens de vertoning van de documentaire 'I am because we are' van vrouwlief Madonna. Al enige tijd doen speculaties over een vermeende breuk tussen de twee de ronde, die beiden overigens ontkennen. De 'Queen of Pop' nam wel dochter Lourdes mee naar haar geboortestad Michigan, waar de film tijdens het Traverse City Film Festival werd vertoond.

Het festival is een initiatief van documentairemaker Michael Moore, bekend van onder meer 'Fahrenheit 9/11' en 'Sicko'. Madonna droeg een zwarte jurk, hoge hakken en een zonnebril terwijl ze onder luid gejuich van fans uit een zwarte sportwagen stapte. Aan de ingang van de bioscoop omhelsde ze Moore en liet zich met hem fotograferen.

'I am because we are' volgt Madonna tijdens het adoptieproces van haar Afrikaanse zoontje David Banda. In de documentaire is te zien hoe de zangeres het jongetje ontmoet en de strijd aangaat om hem naar Amerika te halen. De film is vanaf 4 december in de Nederlandse bioscopen te zien.

De megaster ligt de laatste tijd onder vuur vanwege haar vermeende relatie met honkballer Alex Rodriguez. Ze zou de reden zijn van de breuk tussen de sporter en diens vrouw Cynthia. Ook verscheen onlangs een boek over Madonna van haar broer Christopher. Hij vertelt daarin over de homofobie van Ritchie, de Kaballah-rituelen van zijn zus en haar drugsgebruik in gezelschap van platenbonzen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen