Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dochter Diana Ross gewond na aanrijding

Shownieuws

Chudney Ross, de dochter van soullegende Diana Ross, is zaterdag gewond geraakt bij een verkeersongeluk. Chudney was aan het uitparkeren in Malibu.

Chudney Ross, de dochter van soullegende Diana Ross, is zaterdag gewond geraakt bij een verkeersongeluk. Chudney was aan het uitparkeren in Malibu en werd geraakt door een auto, meldt entertainmentwebsite TMZ.

De inzittenden van beide auto's zijn per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De twee passagiers van de Landrover, die tegen de auto van Chudney was aangeknald, hadden nek- en rugklachten. Hoe Chudney en haar passagier eraan toe zijn is onduidelijk. Tracee Ross, een andere dochter van de wereldster, heeft haar zus al bezocht.

Zowel Chudney als Tracee zijn dochters van Robert Silberstein, een platenbons met wie Diana in 1971 trouwde, om zes jaar later weer te scheiden.

De 64-jarige Diana werd bekend als frontvrouw van The Supremes, waarmee ze hits als 'Baby love', 'Where did our love go?' en 'Stop! In the name of love' scoorde. De diva deed het solo ook goed en heeft wereldwijd meer dan honderd miljoen cd's verkocht. Ze sleepte maar liefst twaalf Grammy's in de wacht, werd voor haar rol als Billie Holiday in 'Lady sings the blues' voor een Oscar genomineerd en ontving een Tony Award voor haar show 'One evening with Diana Ross'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen