Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dj Sander Kleinenberg te laat voor Loveland

Shownieuws

Sander Kleinenberg heeft zaterdag zijn optreden op het Amsterdamse Loveland gemist. De dj miste een vlucht vanuit Ibiza en kon niet meer op tijd zijn.

Sander Kleinenberg heeft zijn optreden op het Loveland Festival gemist. De Nederlandse dj miste zijn vlucht vanuit Ibiza terug naar Nederland en was te laat om het hoofdpodium van het festivalterrein bij de Amsterdamse Sloterplas te betreden. "Hij was een uur geleden in München, dus we hopen dat hij alsnog hierheen komt", vertelt een woordvoerder van het festival zaterdagmiddag.

De organisatie heeft het gat dat in het programma viel door de afwezigheid van Kleinenberg weten op te vullen met een set van dj Marnix, de organisator en geestelijk vader van het Loveland Festival. "Hij wilde eigenlijk niet optreden op Loveland, omdat hij er normaal de rust niet voor kan vinden", vertelt de woordvoerder. "Nu staat hij toch op het hoofdpodium zijn platen te draaien."

Loveland verloopt verder prima; er hebben zich nog geen andere problemen of ongeregeldheden voorgedaan, weet de woordvoerder. "Het weer zit mee en productietechnisch gezien verloopt het goed. Vrijwel alle vijftienduizend kaarten zijn verkocht. We hebben nog maar een paar kaarten aan de deur." Vorig jaar was het dance-evenement kleiner van opzet: toen waren er negenduizend mensen.

Het festivalterrein stroomde zaterdagochtend bij de opening meteen vol. "Dat zijn de echte diehards, die beginnen meteen te dansen", zo vertelt de woordvoerder. Later op de dag staan nog artiesten als Junkie XL, Felix da Housecat, Eric Prydz, The Shapeshifters, Fedde le Grand en Erick E op het programma. Om 23.00 uur is de derde editie van het Loveland Festival afgelopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen