Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bert Heerink presenteert Nederpop-tournee

Shownieuws

Bert Heerink gaat een nieuwe uitdaging aan. Hij presenteert vanaf 17 september de Nederpop-tournee 'Ze zijn terug'. "Ik houd het simpel, niet te veel grappen."

Bert Heerink gaat een nieuwe uitdaging aan. De rockzanger presenteert vanaf 17 september de Nederpop-tournee 'Ze zijn terug'. "Ik houd het simpel, niet te veel grappen en gewoon de bands aan- en afkondigen", vertelde hij zaterdagmiddag in het programma Camp op RadioNL.

De 55-jarige Heerink heeft dichtbij hulp gezocht voor de voorbereidingen op zijn presentatiedebuut. "Mijn vriendin Irma coacht mij, dat kan ze heel goed", vertelde de zanger. "Zij zou eigenlijk zelf op het podium moeten staan."

De Nederpop-toer 'Ze zijn terug' gaat op 17 september in Zoetermeer met een try-out van start en doet onder meer Utrecht, Arnhem en Assen aan. Er treden bands en artiesten op als Splitsing/De Jazzpolitie, Kadanz, Erik Mesie van Toontje Lager en Herman Erbé van Circus Custers.

Of Heerink zelf ook gaat zingen, is nog niet bekend. Hij scoorde in de jaren tachtig de hits 'Burning heart' en 'Different worlds' met rockformatie Vandenberg. Als soloartiest had hij hits als 'Juli july', 'Zon in de winter' en 'Doe wat je wil'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen