Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan boos over opmerking politiechef

Shownieuws

Lindsay Lohan is boos op een politiechef die iets zei over haar vermeende homoseksualiteit. "Jullie zouden je niet met andermans privéleven moeten bemoeien."

(Novum/AP) - Lindsay Lohan is boos over een opmerking die een politiechef donderdag maakte over haar vermeende homoseksualiteit. "Agenten, jullie zouden je niet met andermans privéleven moeten bemoeien", zei de actrice in een filmpje dat op entertainmentwebsite TMZ werd geplaatst. "Dat is niet netjes."

De 22-jarige Lohan werd naar haar mening gevraagd op het vliegveld van Los Angeles, waar ze samen met haar vermeende vriendin Samantha Ronson op een vliegtuig naar Chicago stapte. De actrice en de dj zijn al maanden onafscheidelijk, maar hebben nooit officieel bevestigd dat ze een liefdesrelatie hebben.

Politiechef William Batton haalde Lindsay Lohan en collega-celebrities Paris Hilton en Britney Spears aan toen hem werd gevraagd of hij het nodig vindt dat er regelgeving wordt opgesteld voor de steeds brutaler wordende paparazzi in Los Angeles. "Britney draagt tegenwoordig weer kleren, Paris is de stad uit en valt godzijdank niemand meer lastig en Lindsay is tegenwoordig lesbisch", liet hij zich ontvallen in een nieuwsuitzending van KNBC-TV. "We hebben niet veel problemen meer met ze."

Later op de dag kwam Batton op een persconferentie terug op de opmerking, die bij velen in het verkeerde keelgat was geschoten. Hij verdedigde zich door te zeggen dat zijn eigen zus lesbisch is en dat hij voorstander is van gelijke rechten voor homoseksuelen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen