Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Verne Troyer klaagt ex aan vanwege sekstape

Shownieuws

Verne Troyer heeft zijn ex-vriendin aangeklaagd. 'Mini-me' eist bijna dertien miljoen euro van zijn voormalige geliefde wegens het lekken van een sekstape.

(Novum/AP) - Verne Troyer heeft zijn ex-vriendin Ranae Shrider voor de rechter gesleept. 'Mini-me' eist bijna dertien miljoen euro van zijn voormalige geliefde, omdat zij zou hebben toegestaan dat fragmenten van een sekstape waarin beiden te zien zijn werden verspreid. Ook zou Shrider de lilliputter geestelijk en lichamelijk hebben mishandeld.

Troyer, die bekend werd als Mini-me in de 'Austin Powers'-films, wil dat de rechter een dwangbevel uitvaardigt zodat Shrider en anderen de film niet kunnen verkopen. Ook wil hij dat de band en alle kopieën bij hem worden terugbezorgd of worden vernietigd.

Eind juni onthulde entertainmentwebsite TMZ het bestaan van de video. Later plaatste de site rechtsdocumenten waaruit bleek dat Shrider TMZ toestemming had gegeven om delen van de film openbaar te maken.

De aanklacht komt twee weken nadat de 39-jarige Troyer een schikking trof met een distributeur van pornofilms. De kleine acteur wist te voorkomen dat de vijftig minuten durende band via de distributeur werd uitgebracht.

De advocaat van Ranae Shrider noemt Troyer 'wraakzuchtig en geplaagd door liefdesverdriet'. Volgens hem is de acteur een onbeduidende celebrity die zijn cliënt voor de rechter sleept om in de belangstelling te blijven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen