Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Dochter Bob Geldof bewusteloos na overdosis'

Shownieuws

De dochter van Bob Geldof is zondag buiten bewustzijn geraakt na een overdosis drugs. De 19-jarige Peaches stopte enkele minuten met ademen, zo meldt The Sun.

De dochter van Bob Geldof is zondag buiten bewustzijn geraakt na een overdosis drugs. De 19-jarige Peaches stopte enkele minuten met ademen, zo meldt een anonieme bron aan The Sun. Een vriend zou de blonde tiener mond-op-mondbeademing hebben gegeven.

Toen een ambulanceteam bij het Londense appartement van Peaches aankwam, was ze bewusteloos, weet de bron. Toen ze weer bij bewustzijn kwam, zou ze verontwaardigd hebben gereageerd. "Ze begon het ambulancepersoneel af te snauwen", vertelt de bron. "Ze weigerde naar het ziekenhuis te gaan en behandeld te worden omdat ze bang was dat het nieuws zou uitlekken."

Al te erg zal Peaches er niet aan toe zijn geweest. Zondagavond verscheen ze op de rode loper bij de première van 'The dark knight' in Londen.

Peaches, wier moeder Paula Yates in 2000 overleed aan een overdosis, lijkt niet vies van het rock-'n-rollbestaan. Zo werd ze onlangs op video vastgelegd terwijl ze schijnbaar een drugsdeal afhandelde. "Ik heb al die spullen vanavond nodig", zei ze in het filmpje. "Morgen heb ik valium nodig."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen