Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Patrick Swayze noemt zichzelf een geluksvogel

Shownieuws

Kankerpatiënt Patrick Swayze vindt het een wonder dat zijn behandeling zo voorspoedig verloopt. "Ik ben een geluksvogel", werd hij geciteerd door People.

Kankerpatiënt Patrick Swayze vindt het een wonder dat zijn behandeling zo voorspoedig verloopt. Dat liet de acteur zondag weten aan fotografen en fans op het vliegveld van Los Angeles. Bij Swayze werd in maart alvleesklierkanker geconstateerd. "Ik ben een geluksvogel, ik zou niet weten waarom", werd hij geciteerd door het Amerikaanse tijdschrift People.

De 55-jarige Swayze, die terugkeerde in Los Angeles na een trip naar Chicago voor de opnamen van zijn nieuwe tv-serie The Beast, ondergaat momenteel chemotherapie. In april lieten de acteur en zijn vrouw Lisa Niemi weten verrast te zijn door zijn goede reactie op de behandeling. "We hebben het gevoel dat de gebeden en positieve gedachten die iedereen hem heeft gestuurd verschil hebben gemaakt. Dank je wel."

In de tv-serie, die uit dertien afleveringen gaat bestaan, speelt Swayze een politieagent. "Ik heb gezocht naar een personage dat uit meerdere lagen bestaat, onvoorspelbaar is en om wie je kunt lachen", liet hij eerder weten aan de Hollywood Reporter.

De acteur probeert ondertussen ondanks zijn ziekte ook van leuke uitjes te genieten. Zo bezocht hij in mei een basketbalwedstrijd van de LA Lakers en maakt hij reizen met zijn vrouw.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen