Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mama Nicole Kidman heeft lichaam terug

Shownieuws

Enkele weken nadat Nicole Kidman beviel van dochter Sunday Rose lijkt ze haar oude lichaam weer terug te hebben. Van een resterend buikje is geen sprake.

Slechts enkele weken nadat Nicole Kidman beviel van dochtertje Sunday Rose lijkt de actrice haar oude lichaam weer terug te hebben. Op foto's in verschillende Amerikaanse tijdschriften is te zien dat van een resterend buikje bij Kidman geen sprake is. Ook de rest van haar lichaam lijkt even dun en strak als voor haar zwangerschap.

De 41-jarige actrice en haar echtgenoot Keith Urban zijn sinds de bevalling al weer regelmatig samen gespot. Van hun dochtertje is echter geen spoor te bekennen. Mogelijk wil het koppel voorkomen dat paparazzi het kindje op de foto zetten. Eerder maakten de twee al bekend dat ze foto's van het kindje niet voor miljoenen willen verkopen aan een tijdschrift.

Het echtpaar heeft al genoeg miljoenen, zo blijkt wel uit hun nieuwste aankoop. Kidman en Urban telden onlangs drie miljoen euro neer voor een villa in Beverly Hills.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen