Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Minnaar' Sienna Miller verlaat echtgenote

Shownieuws

Balthazar Getty, de vermeende vriend van Sienna Miller, heeft zijn vrouw verlaten. "De ondergang van een huwelijk is een heel moeilijke en pijnlijke ervaring."

Multimiljonair Balthazar Getty, die een affaire met Sienna Miller zou hebben, heeft zijn echtgenote verlaten. "De ondergang van een huwelijk is een heel moeilijke en pijnlijke ervaring, helemaal wanneer er kinderen in het spel zijn", stelt de 33-jarige acteur volgens het tijdschrift People in een verklaring.

Eind juni staken geruchten de kop op over een relatie tussen Miller en Getty, vader van vier kinderen. Korte tijd later verschenen foto's waarop de twee innig met elkaar zoenen, op een boot in de wateren voor de Italiaanse stad Amalfi. "Gezien de vele foto's die in bladen en op internet zijn verschenen, die mij en mijn gezin in grote verlegenheid hebben gebracht, vond ik het nodig om publiekelijk te erkennen dat mijn vrouw en ik inderdaad uit elkaar zijn", stelt de acteur in de verklaring.

Over de 26-jarige Miller, die topless in de boot zat, rept Getty met geen woord. De vermeende geliefden zouden elkaar hebben leren kennen via Matthew Rhys, een ex-vriend van Miller die samen met Getty in de televisieserie Brothers & Sisters speelt. Volgens een anonieme bron van People zijn Getty en Miller nog steeds samen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen