Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Dokter' Anita Witzier helpt vrijgezellen

Shownieuws

Anita Witzier helpt vrijgezellen om de ware liefde te vinden. In Dr. Love worden Anouk en Dennis op wetenschappelijke wijze aan een geschikte partner geholpen.

Anita Witzier gaat twee vrijgezellen helpen de ware liefde te vinden. In het nieuwe programma Dr. Love worden singles Anouk en Dennis op 'wetenschappelijke wijze' aan een geschikte partner geholpen, meldt de KRO. De Memories-presentatrice staat de twee daarin bij.

Anouk en Dennis worden op de website van de KRO geintroduceerd. Geinteresseerde vrijgezellen kunnen daar een uitgebreide vragenlijst invullen. Naar aanleiding daarvan wordt een aantal kandidaten geselecteerd voor het programma. Een team van wetenschappers onderwerpt de kandidaten vervolgens aan een serie tests, die moeten uitwijzen hoe goed ze bij Anouk en Dennis passen.

De vragen op de lijst zijn zeer gedetailleerd. "Wat vind je ervan als een mogelijke partner biseksueel zou zijn", luidt de tweede vraag die deelnemers krijgen voorgelegd. Ook wordt gevraagd naar piercings, tatoeages, religie en jaarinkomen. Hoe de deelnemers aankijken tegen pornografie en seksuele ontrouw komt eveneens aan de orde.

Momenteel werkt de KRO aan een pilot van Dr. Love. Wanneer de show op de buis te zien zal zijn, is nog onduidelijk. "Als het doorgaat, wordt het waarschijnlijk ergens in 2009", meldt een woordvoerder.

De KRO lijkt de afgelopen jaren bovenmatig geinteresseerd in de vrijgezelle medemens. De omroep scoorde zeer hoge kijkcijfers met Boer Zoekt Vrouw. In februari keek een recordaantal van 4,4 miljoen mensen naar de datingshow.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen