Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ruim twee jaar cel voor man Amy Winehouse

Shownieuws

Blake Fielder-Civil, de man van Amy Winehouse, is veroordeeld tot 27 maanden cel. Hij molesteerde een barman en bood hem 200.000 pond aan om dit stil te houden.

(Novum/AP) - Blake Fielder-Civil, de man van Amy Winehouse, is maandag in Londen veroordeeld tot 27 maanden cel. Hij stond terecht omdat hij in 2006 een barman in elkaar had geslagen en hem vervolgens tweehonderdduizend pond aanbood om het incident stil te houden. Hij werd dan ook veroordeeld voor mishandeling en het belemmeren van de rechtsgang.

De 26-jarige Fielder-Civil zit in de cel sinds zijn arrestatie in november vorig jaar en heeft schuld bekend aan beide aanklachten. Eerder werd verondersteld dat Fielder-Civil maandag, na acht maanden achter de tralies, vrijgelaten zou worden. De rechter stelde echter dat hij zich laf en respectloos heeft gedragen en besloot de man van Winehouse in de cel te houden.

Winehouse was niet aanwezig tijdens de uitspraak. Zij en Fielder-Civil stapten in mei vorig jaar in Miami in het huwelijksbootje. Beiden staan bekend om hun hevige drugsgebruik.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen