Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anouk werkt in Los Angeles aan nieuwe nummers

Shownieuws

Haar samenwerking met de Amerikaanse topproducer Glen Ballard lijkt Anouk Teeuwe te zijn bevallen. De zangeres is momenteel opnieuw in Los Angeles.

Haar samenwerking met de Amerikaanse topproducer Glen Ballard lijkt Anouk Teeuwe te zijn bevallen. De zangeres is momenteel opnieuw in Los Angeles om daar een week lang aan nieuwe nummers te werken. Dat bevestigt een woordvoerder van haar platenlabel EMI.

Volgens showbizzblogger Perez Hilton, een groot fan van de Nederlandse zangeres, werkt Anouk opnieuw samen met Ballard, die haar laatste album 'Who's your momma' produceerde. EMI kan dat niet bevestigen.

Hilton, die eigenlijk Mario Lavandeira heet, heeft Anouk zondagavond voor het eerst ontmoet. De twee hebben samen een bezoekje gebracht aan een concert van de Canadese zangeres Feist in de Hollywood Bowl, een amfitheater in Los Angeles. "De picknick die we mee hadden was heerlijk en we hadden een fantastische tijd", schrijft Hilton.

De Nederlandse Anouk werd vorig jaar ontdekt door Hilton, die op zijn website voortdurend internationaal nog onbekend talent laat horen. Zo stelde hij aan het Amerikaanse publiek nummers van Anouk voor als 'Good god' en 'Modern world'. Vorige week nog brak hij een lans voor de ballad 'I don't wanna hurt'.

De 33-jarige zangeres is al weer geruime tijd bezig met een nieuw album. Zo was ze onlangs in Denemarken om nummers te schrijven. Eerder deze maand werd bekend dat Anouk voor de plaat samenwerkt met zanger Tjeerd Bomhof van de band Voicst.

'Who's your momma' staat nog altijd hoog in de albumlijst. Binnenkort komt de vierde single van het album uit, 'If I go'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen