Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Woezel en Pip vanaf april in theaters

Shownieuws

De Woezel en Pip-musical is vanaf april te zien in de theaters. De kaartverkoop voor de familieshow over de geesteskindjes van Guusje Nederhorst is gestart.

De musical over de hondjes Woezel en Pip is vanaf april te zien in de Nederlandse theaters. De kaartverkoop voor de familieshow over de geesteskindjes van de overleden actrice Guusje Nederhorst is gestart. Dat staat te lezen op de Woezel en Pip-website.

De show zit vol met liedjes en verhaaltjes over de onafscheidelijke hondjes Woezel en Pip. Er wordt begonnen met twintig voorstellingen, door het hele land.

Eind vorig jaar werd bekend dat de Guusje Nederhorst Foundation plannen had voor een theatervoorstelling over de belevenissen van Woezel en Pip. Deze stichting werd opgericht door Dinand Woesthoff, de partner van de vier jaar geleden op 34-jarige leeftijd overleden actrice.

De Woezel en Pip-verhalen zijn verzameld in drie boekjes. Van het eerste boekje uit 2004 werden 125 duizend exemplaren verkocht. De populariteit van de verhaaltjes heeft Nederhorst zelf niet meer mogen meemaken. Al eerder werd bekend dat Woezel en Pip ook een eigen animatieserie krijgen op televisie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen