Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Keizer voor de rechter na te hard rijden

Shownieuws

Jan Keizer moet in augustus voorkomen omdat hij te hard heeft gereden. Dat gebeurde begin dit jaar, toen hij op weg was naar het ABN Amro-tennistoernooi.

Jan Keizer moet in augustus voor de rechter komen omdat hij te hard heeft gereden. Dat gebeurde begin dit jaar, toen hij op weg was naar het ABN Amro-tennistoernooi in Rotterdam. "Plotseling kwam er een politieagent op de motor mij voorbijrijden", schrijft de zanger op zijn website.

Keizer verklaart dat het op de betreffende zondagochtend rustig was op de weg. "Het leek alsof ik op een doodlopende weg reed, zelfs geen tegenliggers zag ik en zonder er over na te denken had ik mijn gaspedaal te diep ingedrukt." Keizer deed een poging de zaak met een beetje humor op te lossen. "Ik vertelde hem dat ik het niet gewend ben om in Nederland zomaar door te rijden, omdat ik al veertig jaar in de file sta."

Keizer is momenteel te zien in zijn eigen reallifesoap 'Jan Keizer: een leven na BZN'. De Tros-serie volgt de artiest in zijn poging een solocarrière op te bouwen nadat BZN vorig jaar ter ziele ging. Nederland 1 zendt de soap iedere vrijdag om 21.30 uur uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen