Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex-man Pink nog steeds in zak en as

Shownieuws

Carey Hart is na zes maanden nog steeds kapot van zijn scheiding met Pink. Om niet aan zijn verdriet te hoeven denken, heeft hij zich op zijn werk gestort.

Carey Hart is na zes maanden nog steeds kapot van zijn scheiding met Pink. Om niet aan zijn verdriet te hoeven denken, heeft de motorcrosser zich op zijn werk gestort. "Ik ben veranderd in een workaholic", bekent de 33-jarige ex-man van de zangeres tegenover People. "Ik werk negentien uur per dag."

Het stel maakte in februari een einde aan een twee jaar durend huwelijk. Al direct na de scheiding stortte Hart in de media zijn hart uit over zijn smart. Nog steeds is de situatie niet verbeterd. "Ik mis alles aan haar", beweert hij. Hoewel de twee gescheiden leven, zien ze elkaar nog regelmatig. "We praten veel en proberen zo veel mogelijk van elkaar op de hoogte te blijven."

De 28-jarige Pink is niet zomaar van haar ex-geliefde af. "Tot mijn dood blijf ik van haar houden", zegt de zelfverklaarde workaholic. Een nieuwe liefde zit er echter nog niet in. "Ik heb geen haast om een relatie te beginnen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen