Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney duikt op bij benefietfeestje

Shownieuws

Britney Spears verscheen zaterdag weer eens in het openbaar. Ze bracht een bezoek aan een benefietfeestje van Jim Carrey en zijn vriendin Jenny McCarthy.

Britney Spears is voor het eerst sinds lange tijd weer eens in het openbaar verschenen. De zangeres, die de spotlights een paar maanden leek te hebben vermeden, bracht zaterdag een bezoek aan een benefietfeestje van Jim Carrey en zijn vriendin Jenny McCarthy. Het tweetal zamelde geld in voor onderzoek naar autisme.

De 26-jarige Spears voelde zich op haar gemak. "Ze zag er fantastisch uit en leek heel blij", vertelt een van de gasten aan het Amerikaanse tijdschrift People. Haar veelal doodse blik van recent verruilde de zangeres voor een brede glimlach, zo is te zien op een foto van het weekblad.

Echt feestvieren deed Spears niet op de bijeenkomst in het huis van Carrey en McCarthy in Los Angeles. De zangeres bleef voortdurend dicht bij haar persoonlijk assistent Brett en sprak niet met de andere gasten, onder wie acteur Charlie Sheen en regisseur Robert Rodriguez. Tijdens een optreden van de dansers uit de tv-show Dancing with the Stars verliet Spears het feestje met stille trom.

Spears en haar ex-man Kevin Federline, die verwikkeld waren in een slepende voogdijzaak, kwamen vorige week tot een overeenkomst. De voogdij over Sean Preston (2) en Jayden James (1) blijft bij Federline, maar Spears mag de jongetjes drie keer per week bij zich hebben.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen