Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Duffy zingt nummer voor Britse film

Shownieuws

Duffy gaat een nummer vertolken voor de film 'How to lose friends and alienate people'. De zangeres neemt een romantisch liedje op voor de film met Simon Pegg.

Duffy gaat een nummer vertolken voor de film 'How to lose friends and alienate people'. De 24-jarige zangeres neemt 'een romantisch liedje' op voor de Britse komedie met hoofdrolspeler Simon Pegg, zegt een bron in The Sun. Zowel het nummer als de film komt in oktober uit.

De 24-jarige Duffy kwam boven aan de Nederlandse hitlijsten met het uptempo 'Mercy'. Het liedje voor 'How to lose friends and alienate people' zou wat kalmer zijn. "Producenten van de film denken dat het aanzien van de film stijgt doordat ze Duffy hebben aangetrokken", zegt de bron.

In de film zijn naast Pegg, bekend van 'Shaun of the dead' en 'Hot fuzz', ook Jeff Bridges, Gillian Anderson, Kirsten Dunst en Megan Fox te zien. De komedie gaat over de journalist Sidney, die voor een entertainmenttijdschrift werkt. Als hij aan de slag gaat bij een conservatief blad, wordt hij de vertrouwenspersoon van een van de grootste sterren in Hollywood.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen