Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ouders man Amy Winehouse vrezen vrijlating zoon

Shownieuws

De ouders van Blake Fielder-Civil vrezen dat hij direct terugkeert naar Amy Winehouse als hij maandag vrijkomt. Ze zijn bang dat hij in oude gewoonten vervalt.

De ouders van Blake Fielder-Civil vrezen dat hun zoon direct terugkeert naar zijn vrouw Amy Winehouse als hij maandag vrijkomt. Hun drugsverslaafde zoon zal dan direct weer in zijn oude gewoonten vervallen, voorspellen zij. De bezorgde ouders hebben een brief geschreven aan de rechter om ervoor te zorgen dat Blake thuis gaat wonen bij zijn familie.

Fielder-Civil zit sinds negen maanden vast voor mishandeling van een barman en belemmering van de rechtsgang. Naar verwachting komt hij een dezer dagen vrij. "Amy denkt dat Blake maandag vrij komt, maar dat is geen goed nieuws", laat moeder Georgette Civil weten aan News of the World. Ze hoopt dat Blake, van wie foto's zijn verschenen waarop hij heroïne gebruikt in de gevangenis, geen contact zoekt met zijn 24-jarige vrouw zolang zij nog niet helemaal van de drugs is afgekickt. Afgelopen week droeg Amy tijdens het festival T in the Park het nummer 'Wake up alone' op aan haar echtgenoot.

De moeder van Blake vreest het ergste. "Ik ben bang dat Blake en Amy zichzelf opsluiten in een hotelkamer en een overdosis nemen", vertelt ze tegen de krant. "Zij samen is hetzelfde als een pistool tegen zijn hoofd zetten tijdens een potje Russisch roulette." Toch keurt ze de relatie niet af. "Amy moet naar een afkickkliniek gaan en daar blijven tot ze clean is. Dan pas kunnen ze een echte toekomst tegemoetgaan."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen