Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fergie op witte doek in 'Nine'

Shownieuws

Fergie is te zien in de filmmusical 'Nine'. Hiermee heeft de zangeres van The Black Eyed Peas haar eerste grotere rol in een belangrijke productie te pakken.

Fergie is te zien in de filmmusical 'Nine'. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Variety. Hiermee heeft de zangeres van The Black Eyed Peas haar eerste grotere rol in een belangrijke filmproductie te pakken. De opnamen van de film, die naar verwachting in december volgend jaar in de Amerikaanse bioscopen te zien is, gaan volgende week van start in Engeland.

Naast Fergie maken ook Daniel Day-Lewis, Marion Cotillard, Penelope Cruz, Kate Hudson, Nicole Kidman, Sophia Loren en Judi Dench hun opwachting in de film. De musical wordt gemaakt door 'Chicago'-regisseur Rob Marshall en gaat over een filmmaker die moet kiezen tussen zijn vrouw en zijn sexy minnares, die tevens zijn muze is.

Het is niet de eerste keer dat Fergie te zien is op het grote scherm. Ze speelde eerder kleine rollen in de schipbreukfilm 'Poseidon' en in 'Planet terror', waarin ze na een paar minuten bloederig om het leven komt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen