Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Hairspray'-actrice opgepakt na vechtpartij

Shownieuws

'Hairspray'-actrice Nikki Blonsky en haar vader Carl zijn vrijdag gearresteerd na een vechtpartij op het vliegveld van Providenciales. Dat meldt People.

Nikki Blonsky en haar vader Carl zijn vrijdag gearresteerd na een vechtpartij op het vliegveld van Providenciales, een van de Caribische Turks- en Caicoseilanden. De 19-jarige 'Hairspray'-actrice en haar vader zouden America's Next Top Model-deelneemster Bianca Golden en haar familieleden te lijf zijn gegaan, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Volgens een politiewoordvoerder ontstond het opstootje in de vertrekhal van het vliegveld. "Het liep uit de hand tijdens een ruzie over zitplaatsen in de vertrekhal en meerdere mensen waren betrokken bij het handgemeen", vertelt hij. "Enkelen van hen zijn gewond geraakt."

Naar verluidt is de moeder van Golden ernstig gewond in een ziekenhuis opgenomen. Blonsky, die Tracy Turnblad speelde in 'Hairspray', werd enkele uren na haar arrestatie op borgtocht vrijgelaten. Haar vader Carl zit nog vast, terwijl Golden ook op borgtocht vrij is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen