Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ne-Yo verkiest Pussycat Doll boven Britney

Shownieuws

Ne-Yo liet Britney Spears zitten voor de frontvrouw van The Pussycat Dolls. Britney is boos op de 'Closer'-zanger, maar dat interesseert hem niet.

Ne-Yo heeft Britney Spears laten zitten voor de frontvrouw van The Pussycat Dolls. De zanger, die momenteel veel op de radio te horen is met zijn single 'Closer', was gevraagd om tracks te schrijven voor de popprinses. Maar nadat Britney vorig jaar een inzinking kreeg, verkocht hij de nummers aan Nicole Scherzinger, zegt hij in het Amerikaanse OK! Magazine.

"Nadat Britney haar hoofd kaalschoor, werd ik niet meer door haar mensen teruggebeld over de nummers die voor haar klaarlagen", vertelt Ne-Yo. "Dus besloot ik de nummers aan Nicole te geven." Spears was hier kennelijk niet al te blij mee. "Toen wist Britney mij opeens wel te vinden", zegt Ne-Yo. "Haar woordvoerder belde mij op met de vraag of ik haar nummers doorverkocht. Misschien heb ik de liedjes geschreven voor Britney, maar ze blijven van mij."

Ne-Yo ligt er niet wakker van. "Ik heb gehoord dat Britney boos op mij is. Eerlijk gezegd interesseert mij dat niet." Het soloproject van Scherzinger is nooit van de grond gekomen. Nadat haar twee singles 'Whatever u like' en 'Baby love' zowel in de Verenigde Staten als in Europa flopten, maakte haar platenmaatschappij bekend dat de releasedatum van haar eerste album 'Her name is Nicole' op de lange baan is geschoven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen